Experți în utilaje si unelte pentru prelucrarea pietrei

ARC – ROM TRADING S.R.L. este o firmă inființată la 1 iunie 1994, care s-a consacrat pe piața internă ca furnizor general de utilaje, echipamente și consumabile în domeniul extragerii, prelucrării, montării, tratării, curățării și întreținerii pietrelor ornamentale: marmură, granit, travertin, andezit, calcare etc.

Pe parcursul anilor am răspuns cerințelor pieței și am introdus soluții profesionale si pentru alte materiale: ceramică, UCS (Ultra-Compact Surfaces, precum Dekton®, Lapitech, Neolith, etc), sticlă, beton și asfalt.

Principala preocupare a fost și rămâne în continuare testarea și verificarea tuturor produselor înainte de a fi lansate pe piață. Acest lucru ne-a permis ca de-a lungul timpului să eliminăm toate articolele care nu corespundeau pe deplin cerințelor de calitate și performanță.

Oferim consultanță pentru a găsi soluțiile optime în extinderea și modernizarea facilităților de producție, implementarea de tehnologii noi, reorganizarea și eficientizarea fluxurilor de producție.

Showroom Arc-Rom Trading

Clienți notabili

Ce spun clienții noștri

Smartic